Een goede verzekering vinden is noodzakelijk. Als ondernemer heb je te maken met veel verschillende risico’s. Wij denken met je mee en onderzoeken de beste verzekeringen voor je. Het is belangrijk om uw verzekeringspakket regelmatig te laten controleren om ervoor te zorgen dat het nog past bij uw onderneming, bijvoorbeeld na een groei of krimp van je bedrijf.

Maak een afspraak

Een goede verzekering vinden is noodzakelijk. Als ondernemer heb je te maken met veel verschillende risico’s. Wij denken met je mee en onderzoeken de beste verzekeringen voor al je risicos’s..  Van de aansprakelijkheid, de auto tot het zorgverzuim van personeel.  Het is belangrijk om uw verzekeringspakket regelmatig te laten controleren om ervoor te zorgen dat het nog past bij uw onderneming, bijvoorbeeld na een groei of krimp van je bedrijf.

Onafhankelijk
We zijn onafhankelijk, we zijn niet verbonden aan één verzekeraar, hierdoor kunnen we een persoonlijk pakket voor jou samenstellen passend bij jouw situatie en behoeften.

Schade?
Wij helpen je niet alleen met het afsluiten van de beste verzekering, we helpen je ook met de beste schadeafhandeling. Want dat is waar het om draait als je schade hebt, dat je écht geholpen wordt. Dat is precies wat je van ons mag verwachten.

Schade melden
> bel 073-6112356 of mail ons op verzekeringen@wonenenwelzijn.nl.
> Of meld je schade via app of mijn klantportaal verzekeringen